Merih Demiral’dan yıllar sonra gelen Cristiano Ronaldo itirafı!

Suudi Arabistan Ligi’nde Al Ahli forması giyen milli futbolcu Merih Demiral, kariyeri ve İtalya’daki günlerine yönelik samimi açıklamalarda bulundu.

La Gazzetta dello Sport’a açıklamalarda bulunan milli futbolcu, İtalya’ya olası geri dönüşü için, “Futbolda asla asla demeyin. Suudi Arabistan’da mutluyum, gelişen bir futbol ve bana çok iyi davranan insanlar buldum. Ama İtalya’ya her zaman seve seve dönerim” dedi.


“CRİSTİANO RONALDO KALMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ”

Juventus’ta birlikte forma giydiği Cristiano Ronaldo için uzun yıllar sonra bir itirafta bulunan Merih Demiral, “İtalya’da beş yıl, Torino’da iki yıl kaldıysam bu Fabio Paratici (Juventus’un o dönem sportif direktörü) ve Cristiano Ronaldo sayesindedir. Cristiano Ronaldo tanıştığımız ilk günden itibaren benim için çok özeldi, bana çok fazla tavsiye verdi. Rekabet nedeniyle Juventus’tan ayrılmaya karar verdiğimde benimle bir saat konuştu ve kalmam gerektiğini, şampiyonlarla antrenman yapmamın beni geliştireceğini anlattı. Onun dediğini yaptım ve mutluydum. Ronaldo ile Suudi Arabistan’da da konuşuyorum. O benim arkadaşım ve referans noktam” sözlerini sarf etti.


“UMARIM SZCZESNY KENAN YILDIZ İÇİN HAKLIDIR”

Juventus’ta forma giyen ve takımın kalecisi Wojciech Szczesny’nin “5 yıl içinde Ballon d’Or’u kazanacak” dediği Kenan Yıldız için de görüşlerini paylaşan Merih Demiral, “Kenan Yıldız çok özel bir oyuncu. Umarım Szczesny haklıdır ve gelecekte Ballon d’Or’u kazanır. Ballon d’Or’u bir Türk futbolcunun kazanması güzel olur. Ama şimdi Kenan’ı rahat bırakalım, Avrupa Şampiyonası’na sakin bir şekilde gitmeli” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir